Valitse neonvärinen, kirkas tai metallinen tehoste.

VAIN RAJOITETUN AJAN!
ILMAINEN väriaine ja Touch7 Photo NEON -ohjelmisto

Saat kaksi väriainepulloa kaupan päälle, kun hankit lisäväriyksiköllä varustetun Pro C7100X -sarjan mallin tarjouksen voimassaolon aikana.

Kun valitset yhdeksi väriaineeksi neonvärin, saat Touch7 Photo NEON -ohjelmistopluginin ilmaiseksi!

Touch7 Photo NEON on Adobe Creative Cloudin tai sitä uudemman version plugin, jonka avulla painatuspalvelujen tarjoajat voivat painaa laajemmalla väriavaruudella huomattavasti nopeammin ja edullisemmin kuin manuaalisella tekniikalla. Voit unohtaa tiedostojen lähetyksen erillisen värierotusjärjestelmän kautta – Touch7-ratkaisun avulla voit käyttää Ricohin neonvärejä helposti ja nopeasti.

*Tarjoukseen sovelletaan myyntiehtoja.

Kyllä, haluan väriaineet ja ohjelmiston ilmaiseksi

*Pakolliset kentät | Yksityisyyslauseke
Ricoh tarjoaa kaikenlaisiin tarpeisiin soveltuvat ja markkinoiden parhaat painokoneet, ohjelmistot, palvelut – ja myös asiakaspalvelun. Tutustu lisäväriyksiköllä varustettujen Pro C7100X -väripainokoneiden tarjoamiin mahdollisuuksiin

Vaikuttava lisäväriyksikkö

Ensiluokkainen offsetpainoa vastaava laatu edullisesti

Lisäväri, joko neon (keltainen ja vaaleanpunainen), valkoinen tai kirkas tehoste, tekevät takuulla vaikutuksen

VCSEL-lasertekniikka takaa erittäin terävän laadun

Monipuoliset painomateriaalit

Edistynyt väriaineen siirtotekniikka takaa ammattimaisen laadun teksturoiduilla pinnoilla

Tukee magneettista, metallista, paineherkkää ja läpinäkyvää materiaalia

Kirkas ja valkoinen väriaine tukevat spottikiillon ja vesileimojen lisäämistä

Huomattavan paljon lisäarvoa

Lisäväriaine laajentaa palveluvalikoimaa ja avaa uusia markkinamahdollisuuksia

Vaativien töiden, kuten vuosiraporttien, esitteiden ja pakkauksien painatus

Erittäin tietoturvallinen painaminen tuo asiakkaille lisäarvoa
Katso video

Kaupallinen digipaino – uusi maailmanjärjestys

Laatinut Smithers Pira Ricohille


Lataa viimeisin raporttimme ja lue digipainamisen tulevaisuudesta ja tavoista, joilla yritykset luovat innovaatioita ja monipuolistavat toimintaansa tämän uuden tekniikan avulla.
Lataa raportti
Kaupallinen digipaino – uusi maailmanjärjestys

Tutustu neonväriimme ilmaisella painonäytteelläKun välität yhteystietosi asiantuntijallemme, hän ottaa teihin yhteyttä ja toimittaa neonväriä esittelevät ilmaisnäytteet – japanilaiset Hanafuda-kortit!
*Pakolliset kentät | Yksityisyyslauseke

*Tähän tarjoukseen sovelletaan alla olevia ehtoja

Hankkiessasi tarjoukseen kuuluvan Ricoh ProTM C7100X -mallin, saat kaksi (2) eriväristä väriainepulloa kaupan päälle.

Kaikki Ricoh ProTM C7100X -mallit sisältävät vakiona yhden (1) lisäväriyksikön, jota voidaan käyttää vain yhdellä värillä. Ylimääräinen lisäväriyksikkö vaaditaan toisen värin käyttöä varten, se ei sisälly tähän tarjoukseen.

Kun yksi (1) ilmaisista väriainepulloista on neonväri, saat Touch7 Photo NEONTM -ohjelmiston 1 vuoden lisenssin ilmaiseksi. Touch7 Photo NEONTM -ohjelmiston asentaminen edellyttää asennusohjelman Adobe® Photoshop®-pluginin, Adobe® Creative Cloud® -tilin sekä ohjelmistolisenssin ehtojen hyväksymisen [linkki: www.touch7.co/licensing]. Tämä tarjous on rajoitettu yhteen (1) lisenssiin yritystä kohden. Lisenssi voidaan asentaa vain kerran (ts. vain yhteen (1) tietokoneeseen).

Tarjous koskee kaikkia asiakkaita (Suomessa, toimitus Suomeen), jotka hankkivat uuden lisäväriyksiköllä varustetun Ricoh Pro C7100XTM -mallin Ricoh Finland Oy:ltä tai Ricohin jälleenmyyjältä tarjouksen voimassaoloaikana (1.11.2017–31.3.2018). Tarjoukseen sovelletaan ostosopimuksen päivämäärää, vaade on tehtävä kuudenkymmenen (60) päivän kuluttua hankinnasta.

Ricoh pidättää oikeuden tämän tarjouksen peruuttamiseen tai muuttamiseen milloin tahansa. Tarjous riippuu saatavuudesta, sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai erikoishintoihin.